INNET TV danes

Smo edini slovenski ponudnik najbolj gledanih filmskih in ostalih TV programov preko digitalnega prizemnega TV signala.
Trudimo se, da bi bil dostop do programov INNET TV čim bolj enostaven, zato smo svojo prodajno mrežo ob sodelovanju z zanesljivimi partnerji (Pošta Slovenija, Petrol, …) omogočili na dobro dostopnih prodajnih mestih po vsej Sloveniji.

Poslanstvo

Poslanstvo INNET TV je, da omogoča ogled filmskih in ostalih TV programov z navadno anteno ob sprejemljivih stroških. Zadovoljstvo naših naročnikov je na prvem mestu, saj se zavedamo, da lahko le na tak način vzpostavimo dolgoročno sodelovanje, ki je naš glavni cilj.

Usmeritve

Vizija
Naša vizija je, da postanemo in ostanemo zaupanja vreden partner na področju distribucije digitalne prizemne televizije v regiji. Naše dolgoletne izkušnje, strokovnost in neprekinjena 24/7 podpora vam danes in v prihodnje zagotavljajo najboljšo uporabniško izkušnjo.

Vrednote
Znanje, strokovnost in odgovornost so vrednote, na katerih gradimo svoje delovanje in ob katerih se soočamo s pozitivno naravnanostjo do sprememb, v katerih vidimo priložnost za rast in izboljšave.
Imamo znanje, spretnosti in sposobnosti, ki jih potrebujemo za učinkovito izpolnjevanje svojega poslanstva ob upoštevanju visokih etičnih standardov, ter si nenehno prizadevamo za odličnost, da bi tako izboljšali svojo uspešnost.